Terugblik op 29 november

Hallo zangvogels, het was wel even afkicken dit weekend, wat hebben we fijn gezongen. In mijn werkmail zaten tot mijn grote verassing enkele foto’s van het concert genomen door een collega. Hij was erg enthousiast over de klankkleur van het koor. Leuk om mee te maken dat je in korte tijd iets moois kunt neerzetten met dank aan Wolfgang. Mij heeft het juist veel energie gegeven. Allen een fijne feestmaand toegewenst en graag tot ziens.

Berlinda Lentink

Beste Wolfgang, dank je voor het mooie concert, we vonden het allemaal erg leuk om aan dit project mee te werken. Dankjewel en tot ziens!
Alvaro (Pinto)

Beste allemaal,

Het was een prachtig concert en voor mij een bijzondere verjaardag.
Iedereen reuze bedankt!

Met hartelijke groeten,
Rob Houben, projectzanger

en alvast een:
Feliz navidad

Alle lof voor jou Wolfgang!
Ik vond het het een groot genoegen om bij, met, je te mogen zingen.

Margriet van der Veen, projectlid

Ik wil jullie bedanken voor een fantastisch concert. Het was een geweldige nieuwe ervaring voor mij, en ik moet zeggen dat een kleine samenstelling mij goed bevalt! Ik heb veel geleerd. Het was idd hard werken om het voor elkaar te krijgen, maar met hulp van de oefen cd, ieder zijn enthousiasme, onder leiding van een kundige en geduldige dirigent 😉 – mijn complimenten daarvoor, hebben we prachtige muziek gemaakt. Voor herhaling vatbaar!

Groetjes van Miriam Bruinsma (Sallands Bachkoor)

Goedemorgen Wolfgang,
Het was een prachtige uitvoering zondag in de Grote Kerk.
Van diverse kanten, ook van kenners, complimenten gehoord voor de kwaliteit.

Dank en groet, Arjen Sietsma

Terugblik op 29 november